Müdahale ve Düzeltme İçin Teşekkür

PAYLAŞ

Hafta sonu gerçekleşmiş olan ve kamuoyunu oldukca meşgul eden maksadını aşmış talihsiz bir olayın, pandemi ile mücadele verdiğimiz şu günlerde Giresun gündemini meşgul etmesinden dolayı son derece üzgün olduğumu belirtmek isterim.

Art niyetli olmayan ancak tamamen cahilce, düşünülmeden yapılan bir girişimle Kale'de bulunan çöp konteynerlerının üzerine Türk bayrağının resmedilmesinin asla kabul edilecek bir tarafı yoktur.

Konuyu çok yakınen takip edip anında olaya müdahale eden ve düzeltme işlemlerini yapan Belediye Başkanımiz Aytekin Şenlikoğlu, bu durumun sorumlularıyla ilgili de ışlemleri başlatmıştır

Ancak gerek hükümetimizin, gerekse Belediyemizin bu süreç içerisinde başarıyla yaptığı bir çok çalışmayı gündem dışına tutarak olayı farklı mecralara taşımak isteyenlere şunları söylemek isterim.

“Aziz milletimizin hiçbir ferdinin, şehitlerimizin kanından rengini alan al bayrağımıza karşı yapılabilecek en ufak bir saygısızlığa tahammül göstermesi asla mümkün değildir. Bunun yanı sıra kapalı kapılar ardında terör örgütleriyle kirli pazarlıklar içerisine girenlerin, şanlı bayrağımız üzerinden siyasi rant peşine düşmeleri de asla kabul edilebilir bir durum değildir. Çünkü bu aziz millet vatanına, milletine, bayrağına kimlerin sahip çıkıp baş tacı ettiğini çok iyi bilmektedir. Ve yine bu aziz millet kimlerin vatanına, milletine, bayrağına ihanet ettiğini de, terör örgütleriyle kimlerin el ele kol kola gezdiğini de çok iyi bilmektedir. O nedenledir ki, yaşanan üzücü hadise üzerinden siyasi rant peşinde koşanlarin Belediyemizin millete hizmet uğruna yapmış ve yapacak olduğu bunca güzel çalışmalarına gölge etmelerine müsade etmeyeceğiz.”

 

 

Kenan TATLI

                                                                        AK Parti Giresun İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN